SIKRE VEJE's Årsdag 2018

Kom til netværksdag i brancheforeningen SIKRE VEJE. Du træffer kolleger, kunder og leverandører og hører spændende indlæg om havnetunnel, trafiksikkerhed, rigspolitiets strategi og rekruttering af unge. Alt sammen fortalt af centrale beslutningstagere og eksperter på området, så du kommer på forkant med den nyeste viden og vigtigste tendenser.

Hent invitationen (PDF-fil)

Deltagere:
Alle med interesse for trafiksikkerhed og veje fra kommuner, rådgivere, stat, producenter, leverandører og entreprenører.

Pris:
Gratis, men tilmelding nødvendig. Du tilmelder dig ved at udfylde tilmeldingsblanketten her på siden.

Sted:
SIKRE VEJE, Lautrupvang 2, 2750 Ballerup.

Dato:
Onsdag den 20. juni 2018.

Program:

10:00


 
Registrering og velkomst
Formand Michael Stisen byder velkommen til årsdagen og borgmester Jesper Würtzen byder velkommen til Ballerup, og giver samtidig et indblik i kommunens tiltag på trafik- og vejområdet.
10:15 
Bo Sandberg, formand for bestyrelsen i Københavner Tunnel Gruppen
Giver et indblik i Danmarks nok mest betydningsfulde anlægsprojekt: En (sandsynligvis) kommende østlig ringvej i København i form af en biltunnel, der leder trafikken fra Lyngbyvej/Helsingørmotorvejen via Nordhavn og under Amager til E20 Amagermotorvej.
10:50

 
Mogens Kjærgaard Møller, adm. direktør, Rådet for Sikker Trafik
Deler sine tanker om trafiksikkerhed med os og kommer med sit perspektiv på fremtiden kombineret med Rådets ønsker til virksomhederne og branchen.
11:25 
Tove Hels, chefanalytiker hos Rigspolitiet
Fortæller om politiets nationale forskningsstrategi 2016–2020 med fokus på færdselssikkerhed, tryghed og hvordan man understøtter trafikafviklingen. Og om de særlige indsatsområder: For høj hastighed, spirituskørsel og uopmærksomhed.
12:00


 
Daniel Birkholm, direktør og medgrundlægger af CompanYoung
Giver indblik i unges medievaner og i, hvordan virksomheden tiltrækker, rekrutterer og fastholder unge og hvordan medievanerne er hos danskere under 25 år.
12:35 Netværksevent
13:00 Frokost
14:00
 
Generalforsamling
(for medlemmer)


Tilmelding:
Udfyld tilmeldingsformularen her på siden. Deltagelse er gratis. Pladserne fordeles efter ”først-til-mølle”-princippet.

 

Brancheforeningen SIKRE VEJE er for dig, der ønsker at møde kunder og kolleger ved spændende netværksarrangementer og som vil være med til sætte fokus på trafiksikkerhed, så politikerne giver flere penge til vejens udstyr.


Tilmelding til

SIKRE VEJES ÅRSMØDE 2018:

Dit navn:
*
Firmanavn:
*
Din e-mail:
*
Din e-mail (gentag):
*

Medlemmer