SIKRE VEJES
COOKIE- & PRIVATLIVSPOLITIK


Lidt om cookies
Alle website (hjemmesider) anvender cookies og det er typisk en forudsætning for at sitet overhovedet kan fungere. En cookie er en tekstfil, som bliver gemt på din enhed (fx en computer, tablet eller smartphone). Den gør det muligt for et website at genkende din enhed næste gang du besøger sitet og fx huske hvilke sider og funktioner du har besøgt. Cookies indeholder oplysninger i anonymiseret form og kan ikke indeholde skadelige koder som f.eks. virus.

Cookies på vores website
Når du besøger vores website bliver der automatisk indsamlet oplysninger om din brug af sitet, som kun bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold. De bliver ikke brugt til markedsføring eller overdraget til andre.

Hvis du nu eller i fremtiden ønsker at fravælge cookies, kan du gøre dette via dine browser-indstillinger. Du kan blokere for cookies et website ved at tilføje domænet under Internetindstillinger i din browser. Læs mere om, hvordan du fravælger cookies via din browser her

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold eller hvis du tilmelder dig vores arrangementer eller nyhedsbrev. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandler vi desuden følgende oplysninger: Dit navn, firmanavn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bliver brugt til at identificere dig som bruger og til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold på sitet.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer bliver slettet.

Videregivelse af oplysninger
Dine personlige data om fx din brug af websitet bliver kun videregivet til tredjeparter i den omfang det er nødvendigt, som fx i forbindelse med hosting af websitet. Vi har databehandleraftaler med disse tredjeparter og de behandler udelukkende oplysningerne på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn, firmanavn og kontaktinfo vil kun ske, hvis du giver samtykke til det, som fx i forbindelse med tilmeldinger til vores arrangementer eller nyhedsbrev. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at vi anvender oplysninger. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@sikreveje.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet er ejet og publiceret af:

SIKRE VEJE
Lautrupvang 2
2750 Ballerup
Telefon   36 78 08 22
E-mail    info@sikreveje.dk



Medlemmer