Aktiviteter i SIKRE VEJE


SIKRE VEJE arrangerer løbende forskellige aktiviteter for medlemmerne. Det kan være medlemsmøder om konkrete emner af relevans for branchen, møder med politiske beslutningstagere og andre aktører i branchen, som fx Vejdirektoratet og kommunerne.

Her ud over står SIKRE VEJE også for en række større arrangementer, som fx den årlige netværksdag, trafiksikkerhedsmessen og besøg på Christiansborg:
 

Medlemsarrangement - Besøg hos DOLL Living Lab

Torsdag den 25. januar 2018 slog DOLL dørene op til deres spændende univers for medlemmerne i Sikre Veje. CTO Kim Brostrøm præsenterede DOLL's arbejde og dets formål med at skabe energibesparelser og nye danske arbejdspladser gennem mere intelligent udendørsbelysning. Herefter var der oplæg fra samarbejdspartnere, bl.a. Albertslund Kommune og SEAS NVE, der bruger DOLL til at fremme udviklingen i deres daglige arbejde. Arrangementet sluttede af med en rundtur i bus i Hersted Industripark, hvor deltagerne kunne besigtige de mange forskellige lys-teknologiske løsninger, som DOLL agerer Living Lab for.

 

Møde med Lennart Damsbo-Andersen

Alkolåsbranchen - der er en del af SIKRE VEJE - havde den 25. maj 2016 møde på Christiansborg med Lennart Damsbo Andersen (S), der er medlem af Færdselssikkerhedskommissionen. Formålet med mødet var bl.a. at forberede kommissionens arbejde med at få alkolåsordningen til at fungere i praksis i Danmark. Fra Alkolåsbranchen og SIKRE VEJE deltog Jan Winum Povlsen (Jawin Safe Trip), Peter Sonne (Dräger) og Anders Hundahl (SIKRE VEJE). 

 

Informationsmøde om Aarhus Kommunes udbud

På et velbesøgt medlemsmøde, der blev afholdt mandag den 7. marts 2016, præsenterede Aarhus Kommune deres anlægsprogram, hvor de satser på fysiske trafikløsninger som flere og bedre cykelstier, nye vejbaner samt transportalternativer som Letbanen.


Informationsmøde om Københavns Kommunes udbud

I forbindelse med sin generalforsamling afholdt SIKRE VEJE den 17. juni 2015 et velbesøgt medlemsmøde på Københavns Rådhus, hvor Københavns Kommune for første gang præsenterede deres opdaterede genopretningsplan for vej- og trafikområdet. Der deltog godt 50 virksomheder i arrangementet, der havde til formål at klæde dem bedre på til de mange kommende udbud i Kommunen. Her er PP-præsentationerne fra mødet:
Velkomst + Anlægaktiviteter i tal  |  Egenudførsel  |  ITS og fremkommelighed  |  Genopretningsplanen  |  Prioriterede temaer i samarbejdet


SIKRE VEJE 2015

SIKRE VEJE afholdt sin generalforsamling onsdag den 17. juni 2015 på Købehhavns Rådhus. Generalforsamlingen godkendte, at SIKRE VEJE i de kommende år gennemfører en stort PhD-analyse om trafiksikkerhed i samarbejde med bl.a. Asfaltindustrien. Endvidere blev Ivan Pedersen, NCC Roads A/S, valgt ind i bestyrelsen. Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsens sig med Michael Stisen, Arkil A/S, som formand og Gregers Münter, Saferoad A/S, som næstformand.


Erhvervsdating med Odense Kommune

I samarbejde med Dansk Vejforening og ITSDanmark afholdt SIKRE VEJE den 20. februar 2015 et velbesøgt medlemsmøde med Odense Kommune, hvor kommunen præsenterede deres omfangsrige anlægsplaner for 2015-19. Formålet med mødet var at forberede og opkvalificere potientielle bydere på kommunens kommende udbud, men samtidig fik Odense Kommune også lejlighed til at profilere sig som erhvervskommune.

 

Besøg på Christiansborg

SIKRE VEJE's seneste medlemsarrangement med besøg på Christiansborg fandt sted onsdag den 5. november 2014, hvor vi holdt et udbytterigt møde med medlem af Folketingets Transportudvalg Kristian Pihl Lorentzen (V) og bl.a. fik drøftet de samfundsøøkonomiske gevinster ved trafiksikkerhed og hilst på Venstres formand Lars Løkke Rasmussen.

 

SIKRE VEJE 2014

SIKRE VEJE's Netværksdag 2014 fandt sted onsdag den 18. juni 2014, hvor medlemmer og samarbejdspartnere mødtes et par timer til netværk, faglige input og lidt godt at spise. Under medlemsmødet fortalte vejdirektør Per Jacobsen om Vejdirektoratet som virksomhed og samarbejdspartner.

 

Trafiksikkerhedsmessen

SIKRE VEJE står for Trafiksikkerhedsmessen, der har fundet sted i 2011, 2012 og 2014. Indtil videre er der ikke fastlagt nogen ny Trafiksikkerhedsmesse, da SIKRE VEJE har valgt at bruge foreningens ressourcer på andre områder.
Den seneste Trafiksikkerhedsmessen blev afholdt torsdag den 10. april 2014 i Lokomotivværkstedet i København. Messen blev åbnet af en veloplagt transportminister Magnus Heunike (S), der efterfølgende var rundt og besøge flere af messens over 40 stande. I løbet af dagen blev messen besøgt af 650 gæster.Medlemmer