Vejsektordage 2019

Vejsektordage 201926. november 2018

INVITATION: Vejsektordagene er en ny messe med både konferencer og udstilling, hvor branchens virksomheder har mulighed for at fremvise deres produkter og løsninger til vejsektorens virksomheder og kunder...


I samarbejde med SIKRE VEJE afholder Teknologisk Institut Vejsektordage 2019, der er en ny messe med konference og udstilling for hele vejsektoren. Udstillingen er målrettet virksomheder, der arbejder med anlæg og drift af veje, herunder virksomheder som f.eks. producerer og sælger vejskilte, vejmarkering, autoværn, afspærringsmateriel, og vejbelysning. Vejsektordagenes mål er at give branchens virksomheder mulighed for at fremvise de deres produkter, teknologier og innovative løsninger. Konferencen er målrettet vejsektorens virksomheder og kunder, herunder kommuner og andre vejejere.

Vejsektordage 2019 finder sted onsdag og torsdag den 22-23. maj 2019 kl. 09:00-15:00 på Teknologisk Institut i Taastrup.

Hvis du ønsker at udstille på Vejsektordagene, kan du allerede nu skrive til Bjarne Schmidt, Teknologisk Institut, på bjsc@teknologisk.dk for at få flere oplysninger. Medlemmer af SIKRE VEJE får rabat på udstillergebyret.

Læs mere her:  Vejsektordagene 2019
Medlemmer