Godt møde med ny formand

Godt møde med ny formand7. februar 2020

Færdselssikkerhedskommissionen har netop fået ny formand i form af Andreas Steenberg, der tillige er transportordfører for De Radikale. Formanden for SIKRE VEJE, Michael Stisen, har været på Christiansborg for at høre mere om den nye formands visioner og for at få sat flere penge til trafiksikkerhed på dagsordenen...
 


”Vi havde en god dialog, og vi ser ens på tingene hvad angår trafiksikkerheden og vejens betydning for den”, siger Michael Stisen, der torsdag den 6. februar 2020 mødtes på Christiansborg med Færdselssikkerhedskommissionens nye formand Andreas Steenberg (R), for at give ham et eksemplar af SIKRE VEJES nye pjece om sammenhængen mellem færdselsulykker, vejens tilstand og dens udstyrs udformning og samfundsøkonomi.

Under mødet drøftede parterne bl.a. landevejenes betydning for trafiksikkerheden herunder behovet for gode vejstriber, reflekser og autoværn. Alt sammen områder som har høj prioritet for SIKRE VEJE.

”DTU-rapporten, der ligger til grund for pjecen, sætter to streger under, at der er en sammenhæng mellem vejes og dens udstyrs tilstand og antal ulykker. Med den får kommunerne og Færdselssikkerhedskommissionen et grundlag for, at de bedst muligt kan prioritere, hvordan de forbedrer og vedligeholder vejforholdene. Det er til gavn for både trafikanter og samfundsøkonomi – for der er milliarder at spare, hvis trafiksikkerheden forbedres”, fastslår Michael Stisen, der glæder sig til samarbejde med kommissionen og kommunerne om at få udbredt kendskabet til de nye forskningsresultater.

”Det er godt, at Færdselssikkerhedskommissionen lytter til SIKRE VEJE, for vi har megen konkret og praktisk viden at bidrage med”, slutter Michael Stisen.
 
Medlemmer